Чоловіче безсилля - поширена проблема фізичного та психологічного типу, з якою можуть зіткнутися чоловіки різного віку. Однак швидке відновлення ерекції стало можливим завдяки появі одного з найбільш затребуваних препаратів - Віагри.

На тлі величезного списку незаперечних переваг цих таблеток відзначають їхній основний недолік - занадто висока вартість. З цієї причини багато компаній зайнялися виробництвом аналогів, які прозвали дженериками. Вони мають ідентичний склад компонентів, але відрізняються максимально доступними цінами.

Різновиди аналогів

Умовно всі аналоги Віагри можна розділити на дві великі категорії:

  1. Пігулки з однаковою діючою речовиною у складі, що відрізняються дешевими цінами. За основу виробники застосовують силденафіл, який належить до групи інгібіторів ФДЕ-5: його дії спрямовані на розслаблення м'язів та посилений кровотік у ділянці чоловічого статевого органу. Стійка ерекція виникає внаслідок природної стимуляції.
  2. Пігулки, що продаються без рецепта. До їх складу включені інгібітори ФДЕ-5 інших поколінь. Серед найпоширеніших препаратів відзначають ті, що були створені з додаванням тадалафілу, варденафілу, уденафілу.

Крім того, для вирішення проблем із потенцією часто застосовують і БАДи. Проте їх мінус у тому, що окремі види даних добавок вимагають обов'язкового проходження курсу задля досягнення позитивного результату.

Популярні аналоги Віагри

На сьогоднішній день відомо безліч аналогів Віагри, але тільки три з них заслуговують на особливу увагу:

  • Сіаліс – таблетки, у складі яких застосовують тадалафіл. Важливою особливістю цього препарату є тривала дія на чоловічий організм (36 годин).
  • Левітра – це засіб, що відноситься до другого покоління інгібіторів ФДЕ-5, а головним компонентом вважається варденафіл. На вибір чоловікам є кілька форм випуску препарату – таблетки, які потрібно запивати водою або розсмоктувати.
  • Зіден – ще один представник останнього покоління інгібіторів ФДЕ-5, у складі якого використовується уденафіл. Прийом такого препарату можливий після вживання невеликої кількості алкоголю.

При цьому всі аналоги не рекомендується застосовувати хлопцям віком до 18 років.

Особливості прийому дженериків

Найбільший споживчий попит мають дженерики, у складі яких використовується силденафіл. Такі таблетки потрібно приймати так само, як і Віагру:

  • Не рекомендується перевищувати вказане добове дозування.
  • Для досягнення швидкого ефекту прийом препарату слід здійснювати натще, відмовляючись від жирної їжі.
  • Важливо відмовитися від алкогольних напоїв, які під час впливу силденафілу на організм збільшують навантаження на серце.

Демократична вартість дженериків пояснюється відсутністю клінічних випробувань, адже препарат виготовляється за давно перевіреним рецептом.