Віагра – один із перших препаратів, спрямованих на відновлення еректильної функції у чоловіків різного віку. Для досягнення позитивного ефекту необхідно дотримуватись правил, прописаних в інструкції компанії-виробника. Насамперед прийом препарату рекомендується здійснювати за 1 годину до передбачуваного сексуального контакту. При цьому Віагра суттєво скорочує час між статевими актами, а тому немає потреби у тривалому відновленні.

Коли починає діяти Віагра

Основним компонентом у складі Віагри є силденафіл. Це досить популярна активна речовина, позитивні особливості якої для чоловічого організму було перевірено роками. Важливою перевагою даного препарату є швидка дія:

  • Мінімальний час дії – від 30 хвилин після прийому таблетки.
  • Максимальний час дії – від 57 хвилин після прийому таблетки.

Причому ерекція здійснюється внаслідок природної стимуляції чоловічих статевих органів.

Тривалість дії Віагри

Ще один важливий плюс представленого препарату – тривала дія на чоловічий організм (4-6 годин). Цього цілком достатньо кількох повноцінних статевих актів. При цьому не варто перевищувати добове дозування:

  1. Починати прийом Віагри рекомендується з мінімального дозування – 25 мг.
  2. Коли препарат з дозуванням 25 мг не вирішує еректильних проблем, дозу підвищують до 50 мг або 75 мг. У продажу можна зустріти силденафіл 100 мг і вище. Однак перед прийомом рекомендується проконсультуватися зі своїм лікарем.

Препарат повністю «розкривається» через 60 хвилин після прийому: за цей час активна речовина проникає в кров через ШКТ, розширюючи стінки артерій, збільшуючи кровотік в організмі.

Основні фактори, що «гальмують» позитивний вплив Віагри

Якщо ваша основна мета - це якісний і тривалий статевий акт з логічним завершенням у вигляді оргазму, слід пам'ятати про кілька правил. Існує певний список факторів, здатних негативно впливати на чоловічий організм, «блокуючи» вплив препарату:

  • Жирна їжа. Не варто поєднувати прийом таблеток із жирною їжею, яка уповільнює реакцію. Внаслідок цього силденафіл може почати діяти не через годину, а набагато пізніше.
  • Алкогольні напої. Спиртні напої також здатні "гальмувати" вплив силденафілу, не дозволяючи йому повноцінно "розкритися" в чоловічому організмі.
  • Стресові ситуації. Нервова напруга, втома – все це погано позначається на еректильній функції.

Крім того, не варто забувати про те, що прийом таблеток рекомендований за 60 хвилин до передбачуваного сексуального контакту. Це оптимальний час, за який всі компоненти встигають проникнути в кров, посилюючи кровообіг у сфері чоловічих статевих органів. Таким чином, за стимуляції виникає стабільна ерекція.