Деяким чоловікам для розслаблення потрібно прийняти незначну кількість алкоголю: для романтичного побачення вибирають вино або шампанське. Але часто такі напої не поєднуються з різними препаратами для стимуляції потенції. Тому постає питання: чи можна поєднувати прийом алкогольних напоїв з різними стимуляторами потенції на кшталт Віагри?

Вплив Віагри на чоловічий організм

Віагра у таблетках відноситься до списку найпопулярніших збудників для чоловіків на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що у продажу регулярно з'являються нові препарати (як оригінальні, так і дженерики), Віагра, як і раніше, вважається затребуваною.

Завдяки застосуванню таких таблеток вдасться:

  • Отримати стійку ерекцію.
  • Досягти оргазму та довести до оргазму свого сексуального партнера.
  • Забезпечити сексуальне бажання, збудження.

Принцип дії полягає у блокуванні ферменту ФДЕ-5, а тому в крові з'являється достатня кількість оксиду азоту. Цей компонент відповідає за розслаблення м'язів чоловічого статевого органу, сприяючи тому, що вони активно наповнюються кров'ю (підсилюється кровотік у ділянці статевого органу). Тому відновлення ерекції неможливо уявити без попереднього процесу посилення кровообігу по всьому організму.

Особливості прийому

Важливою особливістю віагри є тривалий процес засвоєння таблеток чоловічим організмом. З цієї причини потрібно передбачити цей нюанс та здійснювати прийом за 1 годину до передбачуваного сексуального контакту. Щоб посилити позитивний вплив Віагри на організм, прийом таблеток має здійснюватись на голодний шлунок.

Крім того, при вживанні Віагри слід відмовитись від прийому такої групи препаратів:

  • антидепресанти;
  • нітрати;
  • транквілізатори.

У парі з Віагрою ці препарати мають величезне навантаження на організм чоловіка, що негативно позначається на його здоров'ї, самопочутті.

Віагра та алкоголь

Віагра відноситься до відомих стимуляторів потенції, у складі якого є силденафіл, а тому варто ознайомитися з тим, як впливає поєднання такого стимулятора із вживанням алкогольних напоїв:

  1. Відзначають збільшене навантаження на серцево-судинну систему, що особливо небезпечно для чоловіків, які мають проблеми з серцем, судинами.
  2. Алкоголь уповільнює «роботу» збудника, а тому відбувається надто слабка ерекція або зазначають її абсолютну відсутність.
  3. Алкоголь «блокує» необхідні рефлекси, які є важливими в процесі сексуального збудження.

Крім того, алкогольні напої та Віагра виводяться з чоловічого організму через печінку, а значить при одночасному застосуванні посилюється навантаження на печінку. Тому варто зробити наступний висновок: рекомендується відмовитись від вживання будь-яких алкогольних напоїв у процесі прийому таблеток Віагри з метою відновити чоловічу потенцію.