Сіаліс - це популярний дженерик від індійської компанії-виробника, у складі якого використовується тадалафіл, як основний компонент, що діє. Причому такий компонент відноситься до другого покоління інгібіторів ФДЕ-5. В результаті препарат часто призначають при еректильній дисфункції, при якій чоловік відчуває серйозний дискомфорт у ліжку.

Особливості впливу на організм чоловіка

Робота препарату полягає в тому, щоб забезпечити поступове розслаблення м'язів у ділянці статевого органу. В результаті відбуваються такі процеси:

  • Посилюється кровообіг по всьому організму, посилюється приплив крові до статевих органів – судини розширюються та наповнюються кров'ю.
  • Виникає сексуальне збудження та стійка ерекція.

Сіаліс не викликає звикання, а тому починати прийом таблеток можна у будь-який зручний час, як і відмовитися від їх вживання. Враховуючи той факт, що препарат не впливає на репродуктивну функцію чоловіка, його можна приймати навіть у тому випадку, коли пара планує вагітність.

Тривале застосування Сіалісу: за чи проти?

Завдяки численним дослідженням вдалося довести, що тривале застосування дженерика Сіаліс не впливає на чоловічий організм. Використовувати препарат для відновлення ерекції можуть чоловіки віком від 18 років і більше, як одноразово, так і протягом тривалого часу.

Серед важливих особливостей застосування відзначають такі основні правила:

  1. Слід дотримуватися зазначеної виробником та лікарем дозування, не забуваючи про кратність прийому таблеток – не частіше ніж один раз на добу.
  2. Важливо відмовитись від вживання алкогольних напоїв, оскільки одночасний прийом дженерика з алкоголем збільшує навантаження на серцево-судинну систему.
  3. У випадку з інсультом чи інфарктом постійний прийом Сіалісу переривають на півроку.

Крім того, важливо ознайомитися зі складом, щоб унеможливити прояв алергічних реакцій на різні компоненти.

Ефективне та безпечне застосування дженерика

Прийом Сіалісу може бути тривалим. У разі відзначають накопичувальний ефект, що свідчать різні дослідження.

У 2007 році німецькі вчені організували клінічні випробування, згідно з якими:

  • Близько 60% чоловіків, які протягом 1 року приймали Сіаліс, змогли повністю відновити потенцію.
  • Інші 40% протягом 5 місяців спостерігали стійку ерекцію.

Однак варто пам'ятати, що активна дія препарату на чоловічий організм зберігається до 36 годин. В результаті у чоловіка підвищується витривалість у ліжку, а тому можна розраховувати одразу на кілька статевих актів. При цьому основним показанням застосування популярного дженерика є еректильна дисфункція. Прийом Сіалісу в інших цілях може негативно впливати на здоров'я чоловіка. Усі запропоновані форми препарату добре переносяться організмом.