Сіаліс відноситься до списку найбільш поширених та популярних препаратів для посилення ерекції у чоловіків. Такі таблетки вибирають чоловіки у будь-якому віці, відзначаючи їх суттєві переваги, серед яких варто виділити швидкий ефект та тривалий вплив – Сіаліс діє протягом 32-36 годин. В основі міститься головний діючий компонент тадалафіл.

Однак чоловіки активно цікавляться питанням, як Сіаліс з алкоголем взаємодіють між собою та чи можна їх поєднувати.

Що каже виробник?

В інструкції виробник вказує, що препарат можна приймати разом із алкогольними напоями, але при цьому важливо враховувати порції та дозування:

  • не більше 150 мл горілки або інших міцних спиртних напоїв (близько 35-40 градусів);
  • не більше ніж 300 мл вина;
  • не більше ніж 700 мл пива.

Що стосується того, чи можна Сіаліс приймати з алкоголем, який не вказаний у цьому списку, рекомендується орієнтуватися на його міцність. Крім того, вищезгадані порції можуть змінюватися, оскільки на них впливає попередньо обране дозування таблеток. У цьому випадку слід дотримуватися правила: чим вище дозування таблеток, тим меншою має бути порція алкоголю і менша його міцність.

Перевагою Сіалісу є не тільки можливість поєднувати препарат з алкоголем, але й приймати його після прийому їжі. Навіть у цій ситуації вдається зберегти високий рівень ефективності препарату.

Що кажуть лікарі?

Перед застосуванням Сіалісу рекомендується проконсультуватися з лікарем, який допоможе визначитися з конкретними порціями алкоголю, відштовхуючись від правильного дозування таблеток. Адже кожен випадок індивідуальний, а тому важливо посилатися на дві основні особливості:

  1. Стан здоров'я чоловіка на момент прийому таблеток.
  2. Причини, через які у чоловіка відзначають еректильну дисфункцію.

Якщо такі причини пов'язані безпосередньо з регулярним вживанням алкогольних напоїв, при прийомі Сіалісу варто відмовитися від спиртного.

Сіаліс та алкоголь: зловживання спиртним

Численні дослідження довели, що зловживання алкогольними напоями може призвести до зменшення ефективності прийому препарату Сіаліс. Крім того, можуть виникнути різні проблеми в роботі органів та систем чоловічого організму:

  • Порушена робота нервової системи.
  • Загострення різноманітних хронічних захворювань.
  • Погіршується робота ШКТ, з'являються неприємні відчуття у животі, болю.
  • Різке підвищення/зниження тиску, пульс, що частішає, що особливо небезпечно для людей зі слабкою серцево-судинною системою.

Таким чином, відповідь на запитання, чи можна Сіаліс з алкоголем є позитивним, якщо не зловживати спиртним, враховувати рекомендовані порції. При дотриманні порцій приймати таблетки можна як до, так і після вживання спиртних напоїв. Крім того, варто пам'ятати, що заборонено перевищувати вказану лікарем дозування препарату.