Розлад еректильної функції – поширена чоловіча проблема, з якою стикаються багато хто. Одним із найпростіших, швидких та безпечних способів відновлення ерекції є застосування спеціальних препаратів, які успішно пройшли численні клінічні дослідження.

Серед найбільш популярних препаратів для підвищення потенції у чоловіків відзначають Віагру та Сіаліс. Однак багато чоловіків запитують: чим відрізняється Віагра від Сіалісу? В результаті можна розібратися з тим, який із цих препаратів є найефективнішим.

Вибір препаратів: основні фактори

Коли потрібно підібрати потрібний препарат для відновлення «чоловічої сили», слід врахувати кілька важливих аспектів:

  • Компоненти, які включені до складу кожного виду таблеток (чи алергії на певні компоненти).
  • Форма випуску.
  • Тривалість дії після прийому рекомендованого дозування.
  • Список актуальних протипоказань.
  • Скільки слід очікувати настання ерекції.

Ефективність дії препаратів залежить від особливостей організму кожного чоловіка. Одним підходить Віагра, інші вибирають Сіаліс, враховуючи індивідуальні особливості та реакції. Перед початком курсу застосування таблеток можна проконсультуватися зі спеціалістом, який допоможе підібрати найбільш сприятливі засоби.

Головною відмінністю між Віагрою та Сіалісом є склад, а саме – застосування основної активної речовини. Виробники Віагри використовували силденафіл, схвалений управлінням з санітарного нагляду, що контролює якість продуктів, медикаментів. В основі Сіалісу використовується тадалафіл, популярність якого пов'язана з виходом у продаж препаратів із варденафілом.

Основні відмінності

Віагра та Сіаліс – одні з найбільш популярних препаратів для лікування еректильної дисфункції. Але при цьому вони мають суттєві відмінності між собою:

  • Тривалість дії добового дозування. Позитивна дія на чоловічий організм після прийому Віагри зберігається до 4-6 годин. У той час, як Сіаліс гарантує тривалість до 36 годин. У результаті Сіаліс дозволяє чоловікам набагато довше залишатися сексуально активними.
  • Початок на організм. Приймати Віагру потрібно за 30-60 хвилин на початок передбачуваного сексуального контакту, а Сіаліс – за 15-45 хвилин. Це пов'язано з особливостями основних компонентів у складі: тадалафіл забезпечує швидке настання ерекції та тривалий статевий акт.
  • Дозування. Стандартне дозування Віагри становить 50 мг, а Сіалісу – 10 мг. Але все індивідуально та точне дозування призначає фахівець, враховуючи індивідуальні особливості кожного чоловіка: вага, вік, наявність певних хронічних захворювань, наявність/відсутність алергічних реакцій.

При цьому обидва препарати мають однакові умови застосування: не варто перевищувати вказане виробником дозування. А якщо ні, то відзначають виникнення різних побічних ефектів.

Медичні умови та взаємодія з їжею, алкоголем

Сіаліс помітно виграє на тлі Віагри за кількістю переваг щодо взаємодії з їжею та алкогольними напоями. Прийом такого препарату можна поєднувати з невеликою кількістю алкоголю, жирною їжею або приймати таблетки на голодний шлунок. Ці фактори не впливають на інтенсивність роботи препарату. Віагру не варто приймати разом із жирною їжею чи алкоголем, які помітно знижують ефективність таблеток.

Що стосується медичних умов, важливо враховувати особливості свого здоров'я: наприклад, Сіаліс підходить для чоловіків, які мають діабет, збільшену простату, а Віагра рекомендована чоловікам із серцевими захворюваннями. Крім того, потрібно врахувати всі можливі взаємодії цих таблеток з іншими препаратами.