Меню
Ваш кошик

Блог

04 Apr Скільки часу діє силденафіл і як він працює?
admin 0 298
На сьогоднішній день існує багато різних методів медикаментозного лікування еректильної дисфункції у чоловіків після 18 років. Вибір конкретного методу визначається інвазивністю: якщо один метод не пр..
04 Apr Передчасна еякуляція: причини появи та методи лікування
admin 0 208
Передчасна еякуляція – одна з найпоширеніших чоловічих проблем, внаслідок якої відзначають передчасне сім'явипорскування. Усе це призводить до короткого статевого акту, тому у парах часто виникають св..
04 Apr У чому відмінність силденафілу від тадалафілу
admin 0 175
Еректильна дисфункція - популярна проблема, яка призводить до непорозуміння між партнерами, до частих сварок і навіть розставання. Насамперед ця проблема негативно впливає на психоемоційний стан чолов..
04 Apr Все, що потрібно знати про Віагу для чоловіків
admin 0 166
Проблеми з потенцією можуть торкнутися кожного чоловіка. Як правило, такі проблеми часто виникають після 35-40 років, проте відзначають різні ситуації, коли еректильні порушення відбуваються і раніше ..
04 Apr Все, що треба знати про жіночу Віагу
admin 0 550
Сексуальні розлади будь-якого характеру можуть статися у різному віці – від 18 років та старше. Поступове зниження статевого потягу до свого партнера, відсутність бажання, порушення – ці проблеми прит..
27 Mar Як вибрати найкращі таблетки для потенції?
admin 0 216
Найчастіше проблеми з потенцією стосуються чоловіків віком від 40 років і більше. Причому еректильна дисфункція входить до списку найпоширеніших проблем, що зустрічаються у багатьох чоловіків. Однак с..
27 Mar Що таке Сіаліс та як він працює?
admin 0 191
Сіаліс – один із найпоширеніших препаратів для посилення чоловічої потенції, представлений на сучасному ринку. Ефективність препарату обумовлена його продуманим складом, де як основний компонент вироб..
27 Mar Що таке дженерики?
admin 0 235
Процес створення нових препаратів є досить складним. Необхідно провести всілякі клінічні випробування, зареєструвати препарат. В результаті з моменту отримання молекули активного компонента і до виход..
27 Mar Що таке дапоксетин?
admin 0 179
Дапоксетин є селективним інгібітором зворотного захоплення серотоніну, який називають сильнодіючим речовиною. Основне призначення дапоксетину полягає у вирішенні проблеми, пов'язаної з передчасною еяк..
27 Mar Що таке аванафіл і як він працює?
admin 0 214
Сьогодні аванафіл можна зустріти у продажу під різними брендовими назвами, а тому, щоб не переплутати, необхідно запам'ятати, що цю речовину також називають Stendra, Spedra. Це високоселективний інгіб..
20 Mar Чим відрізняється Віагра від Сіалісу?
admin 0 209
Розлад еректильної функції – поширена чоловіча проблема, з якою стикаються багато хто. Одним із найпростіших, швидких та безпечних способів відновлення ерекції є застосування спеціальних препаратів, я..
12 Mar БАДи для посилення потенції
admin 0 208
Еректильна дисфункція – це нездатність чоловіка досягти, підтримувати ерекцію на належному рівні, що унеможливлює повноцінний статевий акт. Все це дає особливий дискомфорт. Дані проблеми негативно впл..
Показано з 25 по 36 із 39 (всього 4 сторінок)