Сьогодні аванафіл можна зустріти у продажу під різними брендовими назвами, а тому, щоб не переплутати, необхідно запам'ятати, що цю речовину також називають Stendra, Spedra. Це високоселективний інгібітор ФДЕ-5. Основне завдання цієї речовини полягає у збільшенні загальної концентрації цГМФ у печеристих тілах чоловічого статевого органу. В результаті відбувається поступове розслаблення м'яких м'язів, приплив крові (посилюється кровообіг в організмі), що сприяє стабільній ерекції.

Важливою перевагою є той факт, що аванафіл починає діяти лише у процесі природної сексуальної стимуляції.

Особливості застосування

Основні показання до застосування такої популярної речовини, як аванафіл – еректильна дисфункція у чоловіків віком від 18 років та старше.

Необхідно дотримуватись певних умов застосування препаратів, у складі яких використовується аванафіл:

  • Прийом препаратів здійснюється за 15-30 хвилин до передбачуваного сексуального контакту.
  • Не рекомендується перевищувати добове дозування (рекомендоване дозування 100 мг). Максимальна доза становить 200 мг.
  • Позитивний ефект на чоловічий організм зберігається протягом 6 годин. Щоб прискорити позитивний вплив на організм, краще відмовитися від одночасного прийому препарату з жирною їжею.

Однак не варто ігнорувати і певний перелік побічних ефектів:

  • запаморочення, мігрень;
  • запалення слизової оболонки носа;
  • порушення функцій печінки;
  • діарея та інші проблеми із ШКТ.

У більшості випадків подібні ефекти виникають при недотриманні вказаної виробником та лікарем дозування.

Фармакокінетика

Виведення аванафілу з організму здійснюється здебільшого у процесі метаболізму, що відбувається в області печінки. Представлена речовина швидко всмоктується в організмі від 30 до 45 хвилин.

Основні процеси:

  • Всмоктування. Щоб досягти найбільшої ефективності, аванафіл рекомендується застосовувати натщесерце.
  • Розподіл. Аванафіл може зв'язуватися з білками плазми на 99%.
  • Метаболізм. Найчастіше кліренс речовини відбувається під активним впливом печінкових мікросомальних ізоферментів.

Приймати препарати на основі аванафілу рекомендується за наявності перших симптомів еректильної дисфункції або запущеної стадії.
основні переваги

Аванафіл працює як основний релаксант гладкої мускулатури, що «примушує» судини поступово розширюватися і тим самим нормалізувати кровообіг в організмі. Важливою перевагою препарату є відсутність спонтанної ерекції, що виникає лише за природної стимуляції. Порушення припиняється після того, як зникає підтримка сексуальних стимулів для чоловіка.

Завдяки численним перевіркам та позитивним результатам препарати на основі аванафілу вважаються широко затребуваними. Крім вищезгаданих переваг, відзначають також деякі додаткові:

  • Швидка дія на чоловічий організм, що миттєво призводить до необхідних фізіологічних змін.
  • Речовина була схвалена для клінічного використання у багатьох країнах світу.
  • Просте застосування – достатньо запитати 1 таблетку водою та очікувати бажаного результату.
  • Високі показники ефективності – понад 80% пацієнтів, які приймали аванафіл, відзначають різкі позитивні зміни у своєму сексуальному житті.

Дженери на основі аванафілу можна приймати з невеликою кількістю алкогольних напоїв. У такому разі алкоголь не впливає на ефективність речовини.

Однак варто бути обережними тим пацієнтам, які мають патології серця, печінки, а також після перенесеного інсульту або серцевого нападу. Крім того, не варто поєднувати прийом аванафілу з різними нітратами та альфа-блокаторами.