Сіаліс – один із найпоширеніших препаратів для посилення чоловічої потенції, представлений на сучасному ринку. Ефективність препарату обумовлена його продуманим складом, де як основний компонент виробник використовував тадалафіл.

Представлений компонент сприяє:

  • Активне розширення кровоносних судин в області чоловічого статевого органу.
  • Активний кровообіг по всьому організму.
  • Підтримка ерекції протягом тривалого часу. В результаті вдасться продовжити статевий акт.

Важливою перевагою є те, що Сіаліс забезпечує збереження позитивного ефекту протягом тривалого – до 36 годин. У результаті препарат заслужено отримує звання «найефективнішого засобу для потенції», запропонованого у продажу.

Побічні ефекти та взаємодія з іншими препаратами

Препарат Сіаліс, як і інші лікарські засоби, має кілька важливих побічних ефектів, про які варто дізнатися до початку прийому таблеток.

Основні побічні ефекти:

  • мігрень, запаморочення;
  • запалення слизової носа, горла;
  • проблеми із травною системою.

Рідко, але відзначають також і тимчасову втрату слуху, болючі відчуття в грудях, погіршення зору. Найчастіше виникнення побічних ефектів пов'язане з недотриманням добового дозування, зазначеного виробником та лікарем, а також при одночасному застосуванні препарату Сіаліс з іншими препаратами для потенції.

Наприклад, Сіаліс не рекомендується застосовувати разом з нітратами (гліцерилтринітрат або ізосорбід-дінітрат).

Як правильно приймати Сіаліс?

У продажу препарат представлений у різних дозах, вибрати які допоможе лікар: 2,5 мг, 5 мг, 10 та 20 мг. Вибір конкретної дози залежить від індивідуальних особливостей пацієнта. Стандартним вважається добове дозування 10 мг, але лікар може його зменшити або, навпаки, збільшити.

Особливості прийому препарату для посилення потенції у чоловіків віком від 18 років:

  • Приймати конкретне добове дозування необхідно за 30-60 хвилин до передбачуваного сексуального контакту.
  • Таблетки запивають достатньою кількістю води, не розламуючи та не пошкоджуючи оболонку.
  • Не варто перевищувати вказане добове дозування.
  • Прийом таблеток здійснюється незалежно від їди.

Необхідно пам'ятати, що Сіаліс – це виключно чоловічий препарат, який не підходить для жінок. Щоб відновити сексуальний потяг, зберегти тонус судин, для жінок запропоновані інші ефективніші препарати.

Переваги застосування препарату Сіаліс

Сіаліс успішно пройшов численні перевірки, завдяки яким вдалося довести його високий рівень ефективності у процесі вирішення однієї з найголовніших чоловічих проблем – еректильна дисфункція чи імпотенція.

Вибір саме такого препарату обумовлений безліччю незаперечних переваг, серед яких важливо виділити:

  • Незначна кількість побічних ефектів, які здебільшого пов'язані з недотриманням правил прийому таблеток.
  • Прийом препарату Сіаліс може відбуватися незалежно від часу. Пігулки можна поєднувати з невеликою кількістю алкоголю. Щоб посилити ефект від препарату, потрібно відмовитися від одночасного прийому таблеток разом із жирною їжею, яка зменшує ефективність.
  • Процес ерекції здійснюється виключно при природній сексуальній стимуляції, що дозволяє уникнути різних незручних ситуацій.
  • Препарат не впливає на репродуктивну функцію чоловіка, на якість сперми.

Не варто поєднувати прийом Сіалісу разом з нітратами, які необхідні для лікування серцево-судинних захворювань. Крім того, небажано вживати пігулки з грейпфрутом та/або грейпфрутовим соком, який збільшує ймовірність виникнення побічних реакцій.