Сіаліс та Левітра відносяться до списку найбільш популярних аналогів Віагри, які відрізняються ефективним впливом на чоловічий організм. Однак чоловіки, які бажають підібрати якісний препарат, не знають, якому засобу віддати перевагу.

Обидва види належать до таблеток для вирішення проблем з чоловічим безсиллям – це інгібітори ферменту фосфодіестерази 5 типу. Вони сприяють поступовому розслабленню м'язів у ділянці статевих органів, розширюють стінки судин, посилюючи цим приплив крові. Причому приплив крові до чоловічого статевого органу виникає внаслідок природної стимуляції, що провокує природну ерекцію.

Особливості Сіалісу

Перед тим, як придбати Сіаліс, необхідно ознайомитись з його основними характеристиками:

  • У складі використовується головна активна речовина – тадалафіл.
  • Стандартне дозування такого компонента становить 20 мг. Однак у продажу можна зустріти і препарат із подвійним дозуванням – 40 мг.
  • Тривалість дії однієї таблетки близько 30-32 годин.
  • Прийом препарату рекомендується здійснювати за 40 хвилин до передбачуваної сексуальної близькості.

Важливою перевагою є той факт, що Сіаліс можна приймати після їди, після невеликої кількості алкогольних напоїв.

Особливості Левітри

Серед основного списку важливих характеристик даного препарату для лікування чоловічого безсилля важливо виділити такі особливості:

  • У складі виробник використав варденафіл.
  • Дозування також поділяється на стандартне та посилене – 20 мг і 40 мг відповідно.
  • Збереження тривалої дії у вигляді стійкої ерекції – від 8 годин і більше.
  • Прийом таблеток здійснюється за 40 хвилин до початку сексуального контакту.

Незважаючи на те, що Левітра характеризується меншою тривалою дією, саме цей препарат призначають чоловікам, у яких спостерігається цукровий діабет. Крім того, Левітру не варто приймати разом з алкоголем, жирною їжею – ці фактори здатні уповільнювати реакцію активного компонента в організмі, не завдаючи бажаного результату.

Список протипоказань

Усі протипоказання, що стосуються прийому Сіалісу та Левітри, ідентичні:

  1. Таблетки не рекомендується вживати хлопцям віком до 18 років.
  2. Варто відмовитися від прийому препарату тим чоловікам, які мають проблеми у роботі серцево-судинної системи, хронічні захворювання.
  3. Не варто вживати препарат тим, у кого діагностують гостру ниркову/печінкову недостатність.
  4. Виробники не радять приймати Левітру чи Сіаліс разом із препаратами, у складі яких міститься велика кількість нітратів. Також, не варто приймати таблетки з іншими засобами підвищення потенції.

Зрозуміти, що саме краще – Левітра чи Сіаліс, можна після вивчення складу даних таблеток, а також після консультації з лікарем, який допоможе визначитись із оптимальним дозуванням.