На сьогоднішній день існує багато різних методів медикаментозного лікування еректильної дисфункції у чоловіків після 18 років. Вибір конкретного методу визначається інвазивністю: якщо один метод не приніс бажаного ефекту, лікарі рекомендують переходити до інвазивнішої методики. З цієї причини все більше чоловіків віддають перевагу пероральним інгібіторам фосфодіестерази 5-го типу (ФДЕ-5). Одним із таких популярних інгібіторів є силденафіл. Це безпечний та високоефективний препарат, який використовують як терапію першої лінії для лікування еректильної дисфункції.

Особливості дженерика силденафіл

Силденафіл відноситься до списку основних стимуляторів як у чоловіків, так і у жінок. Він вважається активною речовиною та включений до складу безлічі препаратів для посилення потенції. Саме цей компонент входить до складу оригінальної Віагри, а також є невід'ємним елементом більшості дженериків. При цьому дженерики дозволяють економити та купувати лікарські препарати набагато дешевше. За ефективністю дженерик нічим не поступається оригінальній продукції.

Основні особливості силденафілу:

  • Час дії варіюється в межах 4-5 годин.
  • Кратність прийому – 1 таблетка на добу.
  • Препарати на основі силденафілу діють через 40-60 хвилин після застосування.
  • Не впливають на репродуктивну функцію чоловіка – цей компонент здатний покращити ерекцію, посилити кровообіг у ділянці органів малого тазу.

В результаті чоловік отримує стійку ерекцію протягом 4-5 годин, що дозволяє суттєво продовжити статевий акт.

Вплив силденафілу на чоловічий організм

Перше, про що повинен пам'ятати кожен чоловік – це те, що силденафіл починає діяти, коли чоловік відчуває природне сексуальне збудження. По завершенню сексуального акту ерекція слабшає і чоловічий статевий орган знову повертається до розслабленого стану.

Процес впливу на чоловічий організм відбувається так:

  • При попаданні в організм силденафіл «запускає» активний кровообіг по всіх органах, а особливо – в органах малого тазу.
  • Відбувається розслаблення м'яких тканин, усі м'язи наводяться у тонус.
  • При природній стимуляції чоловічих статевих органів здійснюється сексуальне збудження, виникає бажання, відзначають стійку ерекцію.

Завдяки дженерикам на основі силденафілу кожен чоловік зможе відчути впевненість у власних силах. Однак варто пам'ятати, що ця речовина не входить до списку препаратів для лікування еректильної дисфункції. Такі дженерики здатні надати лише швидку тимчасову допомогу в досягненні стійкої ерекції.

Оптимальне дозування силденафілу

Для досягнення необхідного позитивного ефекту від прийому силденафілу необхідно дотримуватись певного дозування, вказаного виробником та лікарем:

  • Стандартним вважається добове дозування 50 мг.
  • Мінімальне дозування, яке призначає лікар – 25 мг.
  • Максимально можливе добове дозування, яке призначає лікар – 100 мг.

Щоб унеможливити всілякі побічні ефекти, не рекомендується самостійно перевищувати зазначене дозування.
Усі препарати, розроблені на основі силденафілу, слід приймати натще. Таким чином, буде забезпечено швидке всмоктування та своєчасний позитивний ефект. Бажано відмовитись від вживання будь-яких алкогольних напоїв до або після прийому силденафілу.