Проблеми з потенцією можуть торкнутися кожного чоловіка. Як правило, такі проблеми часто виникають після 35-40 років, проте відзначають різні ситуації, коли еректильні порушення відбуваються і раніше – після 18 років. Усе це призводить до невпевненості у собі, у своїх силах, погіршуються відносини з жіночою статтю.

Нездатність задовольнити свою другу половинку призводить до проблем у стосунках. Але за рахунок спеціального набору коштів, усунути цю недугу можна досить швидко. Йдеться про один із найвідоміших препаратів для ефективного вирішення чоловічих проблем – Віагра.

Як відбувається дія Віагри на організм чоловіка?

Основне призначення Віагри – лікування еректильних дисфункцій у чоловіків віком від 18 років та старше. Такі порушення стають головною проблемою, внаслідок якої не вдається досягти та зберегти стійку ерекцію протягом усього статевого акту.

Віагра «працює» так:

  • Посилюється кровообіг по всьому організму, що призводить до притоку крові в ділянку чоловічих статевих органів.
  • Відбувається розслаблення м'яких тканин. У той же час м'язи в ділянці малого тазу приходять у тонус.
  • Внаслідок природної сексуальної стимуляції чоловічого статевого органу відзначають стійку ерекцію.

Все це призводить до появи сексуального бажання та збудження. Таким чином можна провести повноцінний статевий акт.

Дозування Віагри та особливості застосування

Чоловіча Віагра випускається у продаж відразу в кількох дозах, про вибір якої підкаже лікар:

  • Стандартне добове дозування – 100 мг.
  • Максимальна доза (посилена) – 200 мг.

Основним компонентом, що діє, є силденафіл, який призводить до поступового розширення судин. З цієї причини здійснюється активна циркуляція крові по всьому організму та приплив крові до статевого органу чоловіка.

Приймати препарат рекомендується за 30-60 хвилин до передбачуваного сексуального контакту. При цьому ефективність зберігається протягом 5-6 годин, а значить, чоловік встигне задовольнити свою другу половинку. Через 1 годину після прийому Віагри в організмі чоловіка досягається максимальна концентрація активної речовини. Однак ерекція виникає лише за умови природної сексуальної стимуляції, що допоможе уникнути небажаних ситуацій.

Переваги застосування Віагри для чоловіків

Вже протягом тривалого часу чоловіча Віагра входить до списку ефективних та популярних препаратів, які здатні у найкоротші терміни покращити потенцію. Важливою особливістю Віагри є мінімальна кількість побічних ефектів, які найчастіше пов'язані з передозуванням та недотриманням рекомендацій виробника.

Серед величезної кількості незаперечних переваг зазначають:

  • Максимально швидкий ефект – вже через 30 хвилин після вживання таблетки чоловік зможе відчути приплив сил та сексуальної енергії.
  • Зручне впакування, практичне дозування та форма – таблетки можна приймати вдома або брати із собою у поїздку.
  • Наявність твердої ерекції – за рахунок посиленого кровотоку чоловік може бути впевнений у своїй силі під час тривалого статевого акту.
  • Відсутність ефекту звикання навіть за тривалого вживання.
  • Відсутність негативного впливу на репродуктивну функцію, на гормональне тло чоловіка.

Усі таблетки рекомендується запивати достатньою кількістю води (без газу) кімнатної температури. Не варто приймати Віагру після або до вживання алкогольних напоїв, а також після їди жирної їжі.