Сіаліс, а також інші препарати, у складі яких використовується тадалафіл, можуть приймати не лише чоловіки, а й жінки. Потрапляючи у кров, активний компонент посилює збудження внаслідок природної стимуляції жіночих статевих органів. В результаті вдається підвищити жіноче лібідо. Адже сучасний життєвий ритм сповнений стресами, а тому часто відзначають відсутність сексуального бажання, потягу. Щоб «підігріти» інтерес до свого партнера, не обійтися без застосування спеціальних препаратів, одним із яких є Сіаліс.

Особливості жіночого Сіалісу

Жіночий Сіаліс – це повноцінний збудник, який сприяє появі потягу, бажання, а також покращує якість статевого контакту загалом. Пояснити популярність цього препарату можна за рахунок його продуманого складу. Таким чином, вдається досягти таких особливостей:

  • Посилити приємні відчуття у процесі сексуального контакту зі своїм партнером.
  • Якнайшвидше досягати оргазму.

Сіаліс допомагає боротися і з жіночою сексуальною дисфункцією, що може виникнути на тлі менопаузи або через захворювання, пов'язані з сечостатевою системою.

Причому не варто плутати чоловічий Сіаліс із жіночим – це два абсолютно різні препарати, які відрізняються кольором: для чоловіків запропоновані таблетки жовтого кольору, а для жінок – рожевого.

Як «працює» тадалафіл

Перед застосуванням жіночого збудника рекомендується ознайомитись із «роботою» основного компонента у його складі – тадалафілу. Якщо розглядати вплив на етапах, тоді в організмі відбуваються такі зміни:

  1. При всмоктуванні препарату кров відбувається розширення судин, що провокує посилений кровообіг.
  2. Відбувається приплив крові до жіночих статевих органів, що спричиняє природне збудження при сексуальній стимуляції.
  3. Здійснюється активне вироблення достатньої кількості мастила – вагінальної секреції.
  4. Посилюється чутливість окремих ерогенних зон.
  5. Відзначають поступове розслаблення у всьому організмі.
  6. Посилюється відчуття під час сексуального контакту.

Сіаліс рекомендується приймати всім жінкам віком від 18 років і старше, які мають проблеми з самостійним досягненням оргазмів.

Як правильно приймати Сіаліс

Прийом препарату повинен здійснюватись за 15 хвилин до передбачуваної сексуальної близькості. Через 30 хвилин відбувається повноцінний та максимальний вплив на жіночий організм. Щоб прискорити досягнення бажаних результатів, варто відмовитись від прийому жирної їжі, алкогольних напоїв, здатних «загальмовувати» дію тадалафілу.

Не рекомендується перевищувати добову дозу таблеток, яка становить 20 мг активної речовини. Точне дозування призначає лікар, відштовхуючись від індивідуальних особливостей організму кожної жінки. Дія Сіалісу зберігається до півтори доби. Найкраще приймати таблетки в один і той же час.