Варденафіл вважається одним із найпопулярніших активних компонентів у складі величезної кількості препаратів, призначених для відновлення еректильної функції у чоловіків. Крім того, такі препарати застосовують і для підвищення потенції. Важливою перевагою даного компонента є відмінна переносимість чоловічим організмом, тому препарати на основі Варденафілу можна застосовувати чоловікам віком від 18 років і старше.

Особливість активної речовини дозволяє використовувати навіть тим людям, у яких відзначають цукровий діабет, гіпертонію. Стійка ерекція досягається за рахунок посилення природної реакції на сексуальну стимуляцію чоловічого статевого органу.

Фармакодинаміка

Відразу після прийому Варденафілу здійснюється його швидка абсорбація із ШКТ, що призводить до наступних реакцій у чоловічому організмі:

  • Відбувається поступове розслаблення гладких м'язів у чоловічому статевому органі.
  • Внаслідок природної сексуальної стимуляції відбувається виділення оксиду азоту (з нервових закінчень).
  • Здійснюється активація ферменту гуанілатциклазу.
  • У печеристих тілах збільшується кількість циклічного гуанозинмонофосфату.

Все це стає причиною розширення судин, посилення кровообігу по всьому організму і як результат відбувається приплив крові до чоловічого статевого органу. Таким чином, вдається досягти стійкої ерекції, що дозволяє розпочати сексуальний акт.

Основні властивості Варденафілу

Варденафіл забезпечує збереження стійкої ерекції протягом 10-12 годин. Дженерики, у складі яких застосовують цю речовину, називають аналогами популярної Віагри. Але при цьому ступінь впливу на фосфодіестеразу в рази більший. З цієї причини препарати призначають чоловікам із різних вікових категорій.

Важливою особливістю препаратів з Варденафіл є наявність накопичувального ефекту:

  • Згідно зі статистикою, через місяць регулярного прийому препаратів для відновлення потенції відзначають стійку ерекцію при природній стимуляції.
  • Помітно покращується якість сексуального контакту.

При цьому швидкість відновлення ерекції залежить від багатьох індивідуальних особливостей чоловічого організму.

Прийом препаратів із Варденафілом у складі

Прийом препаратів повинен здійснюватися наперед: за 30-50 хвилин до передбачуваного сексуального контакту. Можливі дозування варіюються в межах 5-20 мг, а прийом таблеток не залежить від їжі.

Дізнатись, яке дозування необхідно застосовувати, можна після консультації з лікарем. Все залежить від наявності/відсутності певних хронічних захворювань, віку, ступеня недуги, стану здоров'я на момент початку лікування. Тому не обійтись без обов'язкової консультації. Більшість побічних ефектів пов'язані з недотриманням зазначеної лікарем дози, і навіть за наявності індивідуальної непереносимості компонентів у складі препаратів посилення потенції.