Препарати для стимуляції лібідо тепер можна зустріти не лише у чоловічій аптечці, а й у жіночій. На лібідо негативно впливають відразу кілька різних факторів: фізіологічні, психологічні, які здатні пригнічувати сексуальне бажання і потяг до свого партнера. Тому все більше жінок звертають увагу на спеціальні збудники.

Вплив збудників на жіночий організм

Коли м'язи не надходить необхідну кількість крові, відзначають втрату колишнього тонусу, а отже виникає статева дисфункція. У жінки знижується рівень чутливості статевих органів, що негативно позначається на відчуттях у процесі сексуального акту при оргазмі.

Завдяки регулярному прийому збудників відзначають такі переваги:

  1. Поліпшується процес кровообігу органів малого таза.
  2. Значно підвищується лібідо.
  3. Покращується процес вироблення піхвового мастила.

Причому вироблення мастила та почуття сильного збудження здійснюються виключно за природної стимуляції жіночих статевих органів.

Основні показання до застосування жіночих збудників

Для покращення якості інтимних стосунків слід правильно підібрати жіночий збудник. Такі препарати необхідно приймати у таких випадках:

  • Коли кількості виділеного мастила недостатньо для повноцінного статевого акту.
  • Коли при сексуальному акті жінка має дискомфорт, неприємні відчуття.
  • При зниженні лібідо.
  • Коли досить складно досягти оргазму.
  • Якщо хочеться урізноманітнити своє сексуальне життя, додати нових відчуттів у ліжку.

Крім того, жіночий збудник обирають через те, щоб зробити оргазм максимально яскравим. Якщо ж проблема в ліжку полягає в інших серйозніших причинах, доцільно негайно звернутися до лікаря.

Які компоненти входять до складу жіночих збудників?

Приймати збудники для жінок необхідно в тих випадках, коли жінка не відчуває сексуального бажання та збудження навіть за тривалої прелюдії, за природної стимуляції статевих органів. Найбільш ефективні збудники містять у своєму складі різні вітамінні добавки, натуральні афродизіаки, які не шкодять жіночому організму.

Серед найвідоміших відзначають:

  • Екстракт гуарани, який відповідає за підвищення чутливості нервових закінчень в організмі. В результаті збільшується тонус.
  • Муіра-пуам - такий компонент здатний посилити відчуття при кожному оргазмі.
  • Даміана – відповідає за природний процес вироблення мастила у піхву.

При виборі конкретного збудника слід звертати особливу увагу на склад, який обов'язково має бути збалансованим. Тільки в такому випадку можна розраховувати на позитивний ефект. Прийом жіночих збудників повинен здійснюватись перед початком статевого акту (всі умови застосування вказані на упаковці препарату).