Передчасне сім'явипорскування – одна з головних і найпоширеніших причин, з якою стикаються багато чоловіків віком від 18 років і більше. Однак важливо розібратися в тих ситуаціях, коли проблема реальна і справді полягає у ранній еякуляції.

Занадто швидким вважається такий процес сім'явипорскування, коли еякуляція настає через 30 секунд або через 1 хвилину (або раніше) від початку статевого акту. Урологи з усього світу вважають, що нормальним вважається статевий акт, який триває протягом 4-5 хвилин. Це оптимальний час, за який кожен із партнерів може отримати задоволення у вигляді оргазму. В інших ситуаціях необхідно розібратися з проблемою, як довго не кінчати чоловікові, вивчаючи всі можливі варіанти.

Поширені причини передчасної еякуляції

Існує безліч різних причин, які умовно можна поділити на дві основні групи:

  1. Психологічні. Основними джерелами виникнення проблеми можуть бути затяжні депресії, сексуальне насильство, комплекси з приводу своєї зовнішності, відсутність порозуміння зі своїм сексуальним партнером.
  2. Біологічні. Серед таких причин зазначають: гормональний збій, спадковість, занадто довга відсутність сексу, проблеми з судинами, хвороби, пов'язані з сечостатевою системою, захворювання передміхурової залози.

Щоб розібратися з тим, як довго не кінчати хлопцю, потрібно спочатку визначити точну проблему, підтверджуючи її наявність. Відштовхуючись від характеру конкретного захворювання, можна буде призначити ефективне лікування.

Перевірені способи продовжити статевий акт

Сьогодні існує безліч перевірених методів та способів, які підкажуть, як чоловікові довго не кінчати і цим продовжити задоволення від сексуального контакту зі своїм партнером.

Розглянемо кілька перевірених способів:

  • Мастурбація з подальшими спробами контролювати сім'явипорскування (дійшовши до стадії, коли має статися оргазм, чоловікові потрібно зупинитися, намагаючись знизити збудження).
  • Мастурбація за 1-2 години до початку запланованого статевого акту.
  • Популярні вправи Кегеля – під час сечовипускання необхідно зупинити процес, запам'ятовуючи, завдяки яким м'язам це вдалося зробити.
  • Прийом спеціальних препаратів типу віагри. На сьогодні відомо безліч дженериків, які є аналогом Віагри за складом та ефективності впливу на чоловічий організм, але при цьому відрізняються більш доступною вартістю.

Крім того, чоловікам, у яких відзначають підвищену чутливого статевого члена, рекомендується користуватися презервативами із щільного латексу. Не зайвим буде і застосування спеціальних лубрикантів.

Правильний раціон та здоровий спосіб життя

Розбираючись із проблемою, як швидко не кінчати при сексі, необхідно звернути увагу на свій щоденний раціон. Насамперед потрібно виключити таку шкідливу їжу:

  • жирне та смажене;
  • копчене та солоне.

Потрібно урізноманітнити раціон свіжими фруктами, овочами, віддати перевагу сиру, меду, горіхам, морепродуктам, вибирати виключно нежирні види м'яса.

Ще один помічник у процесі покращення ерекції – регулярний спорт. Постійна фізична активність допомагає підвищити початкову витривалість чоловічого організму, тримати своє тіло в тонусі, забезпечуючи нормальний кровообіг по всьому організму. Крім того, саме заняття спортом сприяють ефективному та швидкому зняттю напруги, втоми, за наявності якої чогось чоловікам складно контролювати процес сім'явипорскування.

Не зайвим буде звернутись і до народної медицини: необхідно приймати відвари на травах. Рекомендується використовувати м'яту, собачу кропиву і материнку. Традиційна медицина радить приймати дапоксетин, дотримуючись зазначеного компаніями-виробниками відповідного дозування.