Віагра відноситься до списку найбільш поширених та популярних препаратів для відновлення еректильної функції у чоловіків віком від 18 років та старше. За своїм складом та принципом впливу – це досить потужний інгібітор циклогуанозинмонофосфа фосфодіестерази 5-го типу.

Причому позитивна дія на чоловічий організм досягається за допомогою вивільнення оксиду азоту в чоловічому статевому органі за рахунок природної сексуальної стимуляції. Все це призводить до посиленого кровообігу, що провокує приплив крові до статевих органів.

Правильний прийом Віагри

Прийом Віагри має здійснюватися за 30-60 хвилин до передбачуваного сексуального контакту. При цьому терапевтичний ефект проявляється лише за умови, якщо відбувається природна стимуляція чоловічого статевого органу, що виключає ймовірність різних незручних ситуацій.

Необхідно дотримуватись дозування, вказаного лікарем, посилаючись на інструкцію від виробника. Щоб запобігти побічним реакціям на організм чоловіка, не слід перевищувати добове дозування.

Спосіб застосування

Початкове дозування залежить від багатьох факторів, серед яких особливу увагу слід приділити віку чоловіка, а також наявності певних хронічних захворювань.

Дозування для чоловіків та чоловіків віком від 18 років:

  • Перший прийом становить 50 мг 1 раз на добу. Прийом таблеток повинен здійснюватися за годину до інтимної близькості.
  • Підтримуюча доза варіюється в межах 25-100 мг 1 раз на добу за годину до початку сексуального контакту.

Для людей похилого віку рекомендоване дозування становить 25 мг.

Від чого слід відмовитись під час прийому Віагри?

Віагра відноситься до списку лікарських препаратів, а тому має певний перелік правил щодо застосування.

Виробник вказує на кілька важливих правил:

  • Варто відмовитися від одночасного прийому Віагри та алкогольних напоїв. Це з збільшенням навантаження на серцево-судинну систему.
  • Варто відмовитись від вживання грейпфрута, а також натурального грейпфрутового соку. Пояснити таке правило можна завдяки тому, що цитрусові здатні посилювати фармакологічний ефект Віагри. Таким чином виникає висока ймовірність передозування, прояви різних побічних ефектів.
  • Не слід поєднувати прийом таблеток з іншими препаратами, спрямованими на відновлення еректильної функції.

Крім того, перед прийомом таблеток Віагри рекомендується проконсультуватися з лікарем з огляду на список лікарських препаратів, які чоловік використовує при лікуванні різних хронічних захворювань. Наприклад, не рекомендується приймати таблетки для потенції разом із нітратними препаратами, призначеними для вирішення проблем із серцем. Враховуючи їх склад, одночасне застосування призводить до різкого зниження тиску, що становить серйозну небезпеку життю.