Стійка ерекція у чоловіка – запорука міцних взаємин із жінкою, що сприятливо позначається на сімейному житті кожної пари. Завдяки регулярному сексуальному контакту вдається підтримувати здоров'я двох партнерів: як фізичне, так і психоемоційне. Проте проблеми у сексі можуть виникнути з різних причин – починаючи з різних захворювань і закінчуючи стресовими ситуаціями, перевтомою.

Через війну виникає імпотенція, яку впливає і спосіб життя чоловіки. Адже наявність шкідливих навичок призводить до активного зниження лібідо.

Тому залишається актуальним питання: як швидко викликати ерекцію, незважаючи на всілякі проблеми?

Декілька перевірених способів, як швидко викликати ерекцію

Існує кілька вже давно перевірених прийомів, методів, які допоможуть підготуватися до майбутнього сексуального контакту, викликаючи ерекцію у чоловіка:

  • Тривала прелюдія. Як прелюдії використовують масаж, ніжні дотики, поцілунки – все це допоможе партнерам «налаштуватися» на інтимну близькість.
  • Тематичні відео. Більшість сучасних пар часто практикують спільний перегляд еротичних відео, які допомагають розслабитися та підібрати для себе кілька нових поз.
  • Ідеальна обстановка. Для максимального розслаблення необхідно створити відповідну романтичну обстановку, використовуючи свічки, приглушене світло, відповідну музику та інше.

Крім того, не варто відмовлятися від сексуального контакту вранці, коли жінці не варто замислюватися над тим, як викликати ерекцію у чоловіка. Ранковий секс дозволяє не лише підбадьоритися та отримати заряд енергії на весь день, а й також провести профілактику захворювань статевих органів.

Правильний раціон та фізичні навантаження

Не менш важливою умовою для відновлення ерекції є дотримання правильного раціону харчування. У меню обов'язково повинні бути присутні такі корисні продукти:

  • м'ясо;
  • горох
  • зелень;
  • молочна продукція;
  • продукти рослинного походження.

В результаті чоловічий організм «насиватиметься» мікроелементами та вітамінами, що призведе до здорової та стійкої ерекції.
Крім правильного раціону використовують і фізичні навантаження. Наприклад, вранці достатньо виділити 10-15 хвилин для легкої розминки, щоб поліпшити кровообіг у всьому організмі.

Викликаємо ерекцію за допомогою спеціальних препаратів

Для усунення еректильної дисфункції на сьогоднішній день відомо безліч препаратів – оригінальних та дженериків. Одним із найпопулярніших засобів є Віагра, таблетки якої діють протягом 4 годин. Причому дія починається лише за умови природної стимуляції чоловічого статевого органу.

До списку недорогих препаратів для посилення лібідо у чоловіків входять:

Для отримання бажаного ефекту достатньо дотримуватися рекомендацій виробника, дотримуючись конкретної дози.